we zijn voorlopig gesloten tot 18/11 wegens strengere Corona maatregels

Wegens de strengere regels en we onze kantine niet mogen open doen of drank verkopen hebben we besloten om de hondenschool voorlopig te sluiten tot we beter nieuws krijgen.

Wijzelf vinden het heel spijtig dat we deze maatregel moeten nemen maar anders kost het ons alleen maar geld en we hebben zoals jullie weten al een rampjaar achter de rug.

Blijf ondertussen thuis verder oefenen en we zien mekaar later wel terug als er terug versoepelingen zijn.

Welkom!

Beste hondenliefhebber,

Hartelijk welkom op onze website, in naam van het bestuur en de lesgevers van Hondenschool VZW De Woefers.

De v.z.w. hondenschool "De Woefers" werd opgericht op 26 september 1996 en is aangesloten bij de K.K.U.S.H. onder het nummer "1078, sectie 4B".

Onze terreinen zijn gelegen in de Varingstraat te Melle (langs de R4 en naast het voetbalterrein Tenstar).Elke hond kan vanaf de leeftijd van 3 maand bij ons terecht, onze lesgevers zetten zich graag in om samen met U van uw hond een sociaal en welopgevoede vriend te maken.
Bent U van plan zich een hond aan te schaffen, maar weet U niet goed welk hondenras, welk geslacht, welk karakter van de hond het best bij uw gezin past ? Wilt u meer weten over een bepaald hondenras, kom dan gerust even langs.

De lessen gaan door elke zondag vanaf 10u00 en elke woensdag vanaf 20u00. Tijdens de lessen trainen wij op een hondvriendelijke manier het gehoorzaamheidsprogramma volgens de reglementen van de K.K.U.S.H.
Onze instructeurs zullen proberen je met raad en daad bij te staan om je te leren hoe jij van jouw hond op de beste manier een aangename huisgenoot kan maken.

Je kan samen met je hond ons ook altijd vrijblijvend een bezoekje brengen tijdens de trainingsuren. Alle honden zijn trouwens welkom in onze kantine!!!